Добредојдовте во Св. Наум

Свети Наум е свето место, кое зрачи со убавина, култура и традиција









   Поглед на планина   Поглед на езеро 
 Еднокреветна 1890  1890
 Двокреветна



2500 3110
 Апартман 4990
4990
 Ексклузивен апартман 6160 6160
 Апартман 1/1 2200 2930
 Ексклузивен апп 1/1



3660 3660




*Цените се изразени во денари со (bed&breakfast) услуга







**За полупансион се доплаќа 430 денари по лице, а за пансион се доплаќа 730 денари по лице.







*** Посебни цени за групни резервации











Деца до 3 години бесплатно







Деца од 3 до 7 години без додатен кревет 50% попуст







Деца од 3 до 7 години со додатен кревет 30% попуст







Деца од 7 до 14 години 30% попуст